Direct te woord gestaan worden?

U kunt ons altijd bellen, we helpen u graag verder met uw vragen.

Service

Werkwijze Jansen Glas

Bewerking en reparatie

Jansen Glas heeft een grote voorraad van glas, in allerlei soorten en maten.  Onze mensen hebben een uitgebreide kennis van de vele soorten  glas die er zijn, met uiteenlopende kenmerken en mogelijkheden. Wij adviseren u graag wat in uw situatie een geschikte ruit is.

In onze eigen werkplaats snijden wij uw orders op de door u gewenste maat. Ook verzorgen wij bewerkingen als poly-(vlak)slijpen, facet slijpen, boren of ultraviolet transparante verlijming van glas-op-glas, glas-op-metaal, hout en synthetische materialen. Naar wens kan het glas worden voorzien van afbeeldingen of logo’s door middel van zandstralen of het aanbrengen van folie.

Ook voor het herstellen van glas-in-lood kunt u terecht bij Jansen Glas. Vraag naar de mogelijkheden!

Bij calamiteiten: 010 - 416 48 64.

Het belang van glas in woning of kantoor blijkt vooral op het moment dat er iets misgaat.

Als er, om welke reden dan ook, glasschade is ontstaan, bel ons: 010 - 416 48 64.

Wij zorgen voor een snelle noodoplossing en/of een snel herstel van de schade.

Milieu

Jansen Glas houdt rekening met het milieu. En niet alleen door alles na het werk schoon en netjes achter te laten. Zo gaat al ons vlakglasafval naar Stichting Vlakglasrecycling Nederland, die er nieuw glas van maakt. Schoon vlakglas is nl. 100 procent herbruikbaar. Ons uitgangspunt hierbij is de cradle-to-cradle filosofie: materiaal wordt na gebruik volledig hergebruikt in een ander product. Er is zo een optimale kringloop, zonder restafval of kwaliteitsverlies.