Direct te woord gestaan worden?

U kunt ons altijd bellen, we helpen u graag verder met uw vragen.

Service

De vele mogelijkheden van glas

Glas heeft tegenwoordig vele functies en mogelijkheden. Het zogenaamde enkel glas wordt in het pand toegepast als afscheiding of decoratie. Daarnaast zijn er een aantal verbeterde glassoorten, zoals isolatieglas, dubbel glas en HR+ glas. Glas met méér mogelijkheden.

Lees meer

Hardglazen deuren.

Een hardglazen deur als afscheiding tussen hal en woonkamer of kantoorruimte zorgt voor meer licht, geeft een ruimtelijke werking en ziet er ook nog eens chic uit. Met de juiste maat en dikte van het glas én met toepassing van een geschikte vloer pot en beslag dat past bij het interieur, is een glazen deur een verrijking van het interieur.

Doe meer met glas!

Achterwanden voor de keuken, afscheidingswanden, glas-in-lood, spiegels, glazen tafelbladen en doucheschermen.. Zo maar een greep uit de andere producten die Jansen Glas ook levert en vakkundig voor u monteert. Het biedt een tijdloze, fraaie en sfeervolle manier om uw huis of werkomgeving extra uitstraling te geven!

Onze focus: Klant centraal

Als familiebedrijf hechten wij waarde aan de relaties met onze klanten. Ongeacht de vraag, de klant staat al 25 jaar centraal bij ons. Dat zorgt voor een snel tempo en scherpe prijzen. Maar het uit zich bovenal in een hoge servicegraad: we gaan echt voor elke klant èn we zeggen altijd precies wat we doen. Dat weten de mensen ook, ze zeggen: “Wij werken met Jansen Glas, die komen hun afspraken na!” 

Zo werken we ook uitsluitend met ervaren ontwerpers en glaszetters. Deskundige vaklui die graag meedenken met de vragen waartegen mensen aan kunnen lopen. Daarmee bieden wij u een totaalservice van het ontwerpen tot het plaatsen van de beglazing.

Deskundig antwoord op uw vragen

Wij informeren u graag over wat bij ons de mogelijkheden zijn. Dat kan door middel van ons contactformulier dat u kunt vinden op  Contact

Maar u kunt ons ook een mail sturen of bellen:  010 - 416 48 64

Hoe dan ook: Wij helpen u graag verder!