Direct te woord gestaan worden?

U kunt ons altijd bellen, we helpen u graag verder met uw vragen.

Service

Groothandel

Jansen Glas levert vanuit de groothandel ook glas aan derden, zoals aannemers, schilders en ZZP-ers.

We hebben zeer scherpe prijzen. En, voor grote afnames, kunnen wij raamovereenkomsten met u afsluiten. Bij deze jaarafspraken werken we vanuit de, van te voren overeengekomen, afspraken.

Het periodiek afleveren van bestellingen gaat daardoor automatisch en dat scheelt u een hoop gedoe.

Renovatie

Het overstappen van enkel- op dubbelglas komt veel voor. De isolatiewaarde, het energielabel en het wooncomfort van uw woning of bedrijf, maken deze veranderingen zeer de moeite waard. En, dubbel glas biedt ook een prima geluidsisolering.

Ook voor dit renovatiewerk bent u bij Jansen Glas aan het juiste adres! Of het nu om moderne isolatieglas- soorten gaat, of om glas-in-lood: wij helpen u graag verder.

Wij doen dat door:

  • Deskundige informatie en advies van te voren. We gebruiken daarbij foto’s en ander materiaal om duidelijk te maken wat u kunt verwachten
  • Vaklui van kwalitatief hoog niveau. Een goede inspectie, deskundige opmeters, zetters enz. die het proces bekwaam uitvoeren.
  • Geen rommel achteraf Als u dat wilt, zorgen wij voor de afvoer van het oude materiaal.

Nieuwbouw

Ook voor nieuwbouwprojecten bent u bij Jansen Glas aan het juiste adres. Wij hebben al jaren goede betrekkingen met de grootste bouwers van Nederland. Vaak voert Jansen Glas bij opdrachten, het glas-onderdeel van de bouw volledig uit. 

 

Onze focus: Klant centraal

Als familiebedrijf hechten wij waarde aan de relaties met onze klanten. Ongeacht de vraag, de klant staat al 25 jaar centraal bij ons. Dat zorgt voor een snel tempo en scherpe prijzen. Maar het uit zich bovenal in een hoge servicegraad: we gaan echt voor elke klant èn we zeggen altijd precies wat we doen. Dat weten de mensen ook, ze zeggen: “Wij werken met Jansen Glas, die komen hun afspraken na!” 

Zo werken we ook uitsluitend met ervaren ontwerpers en glaszetters. Deskundige vaklui die graag meedenken met de vragen waartegen mensen aan kunnen lopen. Daarmee bieden wij u een totaalservice van het ontwerpen tot het plaatsen van de beglazing.

Deskundig antwoord op uw vragen

Wij informeren u graag over wat bij ons de mogelijkheden zijn. Dat kan door middel van ons contactformulier dat u kunt vinden op  Contact

Maar u kunt ons ook een mail sturen of bellen:  010 - 416 48 64

Hoe dan ook: Wij helpen u graag verder!