Direct te woord gestaan worden?

U kunt ons altijd bellen, we helpen u graag verder met uw vragen.

man service
news image

Gepubliceerd op: 19 juli 2018

HR++ glas verkoopt u door de voordelen te benadrukken

Goed voor de portemonnee

De prijzen van glas zijn momenteel zeer laag. Geef aan dat in de meeste gevallen een nieuw kozijn niet nodig is zolang deze op de juiste dikte kan worden gefreesd. En laat weten dat HR++ glas het gasverbruik aanzienlijk verminderd. Milieu Centraal meldt hierover de volgende cijfers: enkel glas vervangen door HR++ glas kan in een gemiddelde woning 430 kubieke meter gasverbruik per jaar besparen op een

gemiddeld verbruik van bijna 1.300 kubieke meter gas voor centrale verwarming. Dit scheelt dus al een derde in de jaarlijkse kosten.

 

Goed voor de waarde van de woning

Een woning met HR++ glas is beter verkoopbaar. Het bevordert niet alleen de inhoud van de portemonnee, het draagt ook bij aan het woongenot. En omdat geplaatst glas wel even op zijn plek blijft zitten, hoeven de nieuwe bewoners zich hier geen zorgen om te maken: een kostenpost minder dus.

 

Goed voor het milieu

Tot slot, en niet onbelangrijk is HR++ glas natuurlijk goed voor het milieuDe gasbesparing en de levensduur van HR++ glas compenseren zelfs vele malen de productie van het glas.