Fout
  • Het template voor deze weergave is niet beschikbaar. Neem contact op met de websitebeheerder.

Over ons

In 1990 begon de heer Jansen zijn bedrijf, toen nog een eenmanszaak. Al snel wist een groot aantal vaste opdrachtgevers voor allerhande werkzaamheden de weg naar Jansen Glas te vinden. Het duurde dan ook niet lang voor de eerste medewerkers werden aangenomen.


Ideale locatie

Jansen Glas was in die tijd gevestigd in een bedrijfspand in een woonwijk in Hoogvliet, maar na bijna tien jaar groei was uitbreiding noodzakelijk. De ideale locatie werd gevonden op Industrieterrein "De Gadering", waar in 1999 een nieuw bedrijfspand in gebruik werd genomen. Dit pand is van alle gemakken, zoals een bovenloopkraan, snijtafels, zaagtafels en een ruim magazijn, voorzien en zal groei in de komende jaren niet in de weg staan.


Ervaring en vakmanschap gebundeld

In 2003 werd dochteronderneming Barendrechtse Glashandel bij Jansen Glas ingelijfd. Voorheen werkte Jansen Glas vooral in opdracht van particulieren en de Barendrechtse Glashandel was gespecialiseerd in grote projecten. Nu de twee samengevoegd zijn, kunnen opdrachtgevers voor elke klus bij Jansen Glas terecht.

De heer Jansen heeft een passie voor het vak en is al jarenlang een betrouwbare partner gebleken voor de meeste grote opdrachtgevers in Nederland. 

Op Jansenglas kunt u bouwen!

Aanvullende gegevens